top of page
Copie_20230324_090422_edited.jpg

Ce facem în atelierul de povești 

Poveștile mele au o poveste în spate. Iar cei mici adoră să audă cum un băiat care se juca cu un băț și o râmă, așa cum poate ne-am jucat și noi, cum s-au jucat și ei, m-a ajutat să transform râma în personaj. 

Sau cum gânsacul pe care l-am întâlnit pe o alee, undeva în Craiova, mi-a spus că visează să călătorească. Iar dacă (te) întrebi: "Cum poate un gânsac să vorbească?", îți voi răspunde: "Cum poate un om să vorbească limba gâștelor?". Însă copiii cunosc mai multe alte limbi, pe care, uneori, le uităm după ce creștem: limba îmbrățișărilor, a puilor de găină, a cailor, a câinilor, a pisicilor și tot așa. 

Dar la finalul atelierului, vorbim cu toții aceeași limbă. Deoarece înțelegem că există magie: a cuvintelor, a noastră, a ceea ce ne înconjoară. Și, din toate acestea, ne luăm poveștile și le purtăm cu noi. Iar ele duc părți din sufletul nostru către cei care vor să le primească.

Te invit și pe tine în atelierul meu de magie a cuvintelor, unde curiozitatea, râsul și seninătatea devin parte din noi.

Dacă accepți invitația, am rugămintea să completezi formularul de mai jos. Iar eu te voi suna cât ai spune "limba internațională a poveștilor". Și dacă nu o voi face imediat, promit că se va întâmpla. 

Cu drag,

Andreia 

Pentru a programa un atelier de povești sau pentru alte mesaje, îmi poți scrie aici. 

  • Facebook

Îți mulțumesc! Te voi suna în curând pentru a stabili toate detaliile sesiunii.

328940053_730906981927022_6482804441222818948_n_edited.jpg
bottom of page